Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 19:55DMA Jazz 2019DMA Jazz 2019 fra Bremen Teater. Dagen står i jazzens tegn, når JazzDanmark fylder Bremen Teater med musikere, branchefolk og andre musikelskere fra hele landet til en kæmpe fejring af året, der er gået i dansk jazz.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Musikhjørnet med Henriette Engelhart (G)
 • 22:25Midtvejsvalg (G)
 • 23:40Storm i Møbelfabrikken (G)Fra Sjælland til Fyn, og derefter til Bornholm. Jytte Storm åbnede i august måned Galleri Storm på Møbelfabrikken, hvor hun ikke kun sælger stof og tråde, men også tilbyder sykurser.
 • 00:0519.30Nyheder (G)
 • 00:20Fantastiske fællesskaber (G)Hvem skal vinde titlen som bornholms mest fantastiske fællesskab? Udover æren er der intet mindre end 100.000 kroner på højkant, når vi kårer en vinder i årets Fantastiske Fællesskaber live fra Domen i Allinge.
 • 01:05Midtvejsvalg (G)
 • 02:20Månedens foredrag: Bornholmske stednavne (G)Finn Ole Nielsen fortæller om lokale stednavne.
 • 03:15Helt i fisk - Dørve på Hammersøen (G)En båd, et ekkolod og en lille elektrisk motor. Det er tid til at gå efter de større gedder i Hammersøen, når Helt i Fisk-holdet prøver en luksusversion af gedde-fiskeriet, når de dørver gedder på Bornholms største sø.
 • 03:55Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:30Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Malene Rossil (G)Malene Rossil flyttede tilbage til fødeøen Bornholm for 12 år siden. Nu bor hun i naturomgivelser i Poulsker med sin familie. Hun er uddannet sygeplejerske, men har i årevis haft en klinik i hjemmet med holistisk biomedicin.

NB Bornholm vinder 3-0 over HB

Nød lærer NB Bornholm at spinde. Stukonis & co. får særdeles vigtig sejr hjemme i Nexø - og bevarer luften ned til bundholdene i Københavnsserien i fodbold.
NB Bornholm satte sig totalt på lørdagens kamp mod HB på SE Byg Arena i Nexø.

Allerede efter et par minutter scorede venstrefløjen Patrick Ambrosen til 1-0, på et fantastisk kanonskud med det gyldne venstreben.

Efter et kvarters spil var det så højrefløjen Martin Andersen, som scorede til 2-0 for de gule fra Nexø. Efter et indkast var Martin Andersen på pletten inde foran mål.

Før pausen var både centerforwarden Rasmus Kristensen og playmakeren Mathias Lund spillet helt fri inde foran mål - to mega-chancer, som ikke blev udnyttet - så 2-0 ved pausen.

HB skabte ikke en eneste reel målchance i de 15 graders solskin i Nexø - hvorimod den 18-årige debutant hos NB Bornholm, Pelle Christiansen, viste teknisk flot angrebsfodbold.

Pelle fik chancen fra 2. halvlegs start - og to gange driblede den unge 10er afsted og skabte to oplagte målchancer - først til Lukasz Mlynarski, og senere til Martin Andersen, som hamrede bolden på trekantsammenføjningen!

Midt i 2. halvleg var det så den polske højreback Marcin Mlynarski, som huggede bolden op på trekantsammenføjningen.

Den totale NB Bornholm-dominans sluttede til allersidst, da Viktor Petersens indlæg til forreste stolpe blev headet i netmaskerne af Rasmus Kristensen, til resultatet 3-0.

NB Bornholm har nu fem point ned til KB, på den tredjesidsteplads, som p.t. betyder nedrykning. Antallet af københavnske nedrykkere fra Danmarksserien spiller nemlig ind på, hvor mange hold som rykker ud af Københavnsserien.

Aktuelle programmer på Play