Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Cort har spændt hjelmen til årets Tour

Magnus Cort fra Rønne er endnu engang det bornholmske islæt til Tour de France. Astana-rytteren er klar til at køre for egne resultater og for podieaspiranten Jakob Fuglsang.
Der blæser igen en frisk bornholmsk cykelbrise over de franske - og belgiske - landeveje.

Cykelholdet Astanas helt egen rønnebo, Magnus Cort, er igen på listen over ryttere, der deltager i verdens hårdeste cykelløb, Tour de France.

- Det er verdens største cykelløb, så derfor er det fedt, igen at blive udtaget, siger Magnus Cort.

ConCorten, som han bliver kaldt blandt venner, vandt sidste år etapen til Carcasssonne, og bornholmeren har i sinde at vise, at sidste års etapegevinst ikke var en enlig svale.

- Det vil også være stort at kunne bevise, at det ikke bare var et tilfælde, selvom jeg ikke har hørt nogen der har sagt, at jeg var heldig, siger Cort med henvisning til sidste års etapesejr.

Magnus Cort er dog først og fremmest med for at sikre holdkaptajn og landsmand, Jakob Fuglsang, en topplacering, og det er Cort helt på det rene med.

- Det synes jeg er fedt. Det er sjovere, at komme med en plan, end ikke at gøre det, siger han.

Cort, Fuglsang og resten af tour-feltet tager hul på årets løb i morgen. Det er med start i den belgiske hovedstad Bruxelles.

Du kan følge løbet på TV 2 i morgen fra 11.45. Vi er selvfølgelig også klar med reportager fra de belgiske i vores nyheder i morgen klokken 19.30.

Aktuelle programmer på Play