Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Harley-folk føler sig dårligt behandlet

Deltagere i næste weekends Harley-Davidson træf på Bornholm føler sig skidt behandlet af Bornholmslinjen, der har booket mange af billetterne om.
Selv om mange af medlemmerne af Harley-Davidson klubben Distrikt Sjælland har booket billetter til næste weekends Harleytræf på Bornholm for et halvt år siden, så har mange af medlemmerne oplevet at de bliver booket om af Bornholmslinjen.

- De undskylder det med en fejl i systemet, men det er nu ikke i orden at billetterne bliver booket om nu, når reservationerne har været så længe i systemet, siger sekretær i Harley-Davidson Club distrikt Sjælland, der selv bookede sine billetter til motorcyklerne tilbage i oktober måned. Han er dog ikke selv blevet flyttet rundt mellem afgangene.

- Men det er ti af vore medlemmer, der bestilte helt tilbage i januar måned, siger Erik Jørgensen.

Der ventes mellem 1100 og 1200 motorcykler i træffet på Bornholm næste weekend. 35 af dem kommer fra klubben på Sjælland. Der er deltagere ikke blot fra hele Danmark, men også det øvrige Skandinavien og andre lande.

- Jeg har kendskab til, at mange af medlemmerne fra andre steder også har oplevet at blive booket om efter en henvendelse fra Bornholmslinjen, siger Erik Jørgensen.

- Vi ved på forhånd, at færgerne til Bornholm er en flaskehals, så derfor bestiller mange af os i god tid. Mange af os kører sammen, og vi planlægger efter vore fridage og ferie. Når vi så oplevet at få ændret på billetterne i sidste øjeblik, så er det bare ikke i orden, siger sekretæren fra den sjællandske Harley-Davidson klub.

Aktuelle programmer på Play