Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Bornholmslinjen undskylder til Harley-folk

Bornholmslinjen er kede af, at en fejl i booking-systemet er skyld i overbookninger. Vi har lært af fejlen, lyder det om håndteringen af motorcykler.
Der er en første gang for alt, og Bornholmslinjens første motorcykel-sæson er ikke gået helt som ønsket.

- Det her er vores første store motorcykel-sæson og næste gang, der vil vores kapacitet-system fungere bedre. Det får vi styr på, siger kommunikationschef Jesper Maack.

Fredag kunne TV 2/Bornholm fortælle, at en gruppe deltagere i næste weekends Harley-Davidson træf føler sig skidt behandlet af Bornholmslinjen, efter at flere motorcyklister er blevet booket om.

I følge Jesper Maack er der tale om omkring 50 motorcykler, som rederiet har måtte flytte rundt på. Det er sket på grund af en fejl i booking-systemet, der har gjort det muligt at overbooke. Motorcykler har nemlig begrænsede pladser på færgerne, da særlige beslag sørger for, at motorcyklerne ikke vælter under turen.

- Derfor har vi været nødt til at gå tilbage til nogle af de her kunder og finde en anden mulighed til dem, og det beklager vi selvfølgelig.

I følge rederiet så er der kompensation at hente.

- Prisforskelen skal de ikke betale. Det er os, der laver en fejl her, og det er ingen andres skyld end os. derfor er vi også nødt til at behandle de her kunder ordentligt, siger Jesper Maack og uddyber:

- Det handler selvfølgelig om prisforskel på biletter, det handler om, at hvis de har nogle dokumenterede udgifter på ting, de ikke kan udnytte, så er det klart, så skriver de bare til vores kundeservice, afslutter han.

I følge Jesper Maack er antallet af motorcykler, der skal til og fra Bornholm i perioden 10. - 15. juli. op mod 1900 motorcykler.

Aktuelle programmer på Play