Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Hundredevis vandrer langs kysten til Nexø

Det er andendagen for Bornholm Rundt Marchen. Nu går turen fra Allinge til Nexø for de 415 mænd, kvinder og børn. En rute på 45 kilometer.
Der er de festglade, øldrikkende, hele-natten-festende vandringsmænd. Der er de sindige enspændere, som søger roen og går i seng klokken 17.30. Og så er der alle dem der imellem.

Bornholm Rundt Marchen er for alle og enhver. Vandringsfolk i forskellige aldre og med forskellig baggrund. Alle sammen har de dog minimum én ting til fælles, nemlig at de i går tilbagelagde 30 kilometer over sand, jord, asfalt og klipper.

I dag stod de så op for at gentage gårdagens strabadser. Skoene blev snøret og næsen vendt syd mod Nexø klokken 5.00 i morges for de første af vandrende - resten dryssede af sted efterhånden. Starten gik ved Bornholms Idræts & Kulturcenter, det mange kender som Nordlandshallen i Allinge. Herfra går hele flokken ned langs kysten, forbi Tejn, Gudhjem, Svaneke og til Nexø Skole hvor dagens etape slutter omkring klokken 17-18.00.

Bornholm Rundt Marchen har eksisteret siden 1976, og det er således 43. gang, de flere hundrede mennesker trasker af sted på denne strækning. I år kan de så forvente sig en smule våd dag to, dag vejrudsigten lover en regn hen ad eftermiddagen. Ruten flader lidt mere ud end på førstedagen. Dog skal alle de vandrende folk stadig gennem både sand og over klipper.

Se dagens tur i videoen øverst i artiklen.

Vi sender i øvrigt live ude fra ruten både klokken 10 og klokken 17.05 på TV 2/Bornholm og på Facebook.

Aktuelle programmer på Play