Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Ballade i Svaneke

En fuld ungersvend gjorde sig uheldigt bemærket i Svaneke i nat og blev sigtet for hele fire ting. Bornholms Politi havde også lidt at se til i Rønne.
Klokken 03.36 var der natteballade i Svaneke. Politiet blev kaldt til Svaneke Torv 3, hvor en 16-årig og en 17-årig larmede ved isbutikken. De blev derfor tilbageholdt og sigtet for husfredskrænkelse.

Den 17-årige havde også larmet og optrådt aggressivt på Svaneke Bodega og fik derfor også en sigtelse efter værtshusloven.

Han fortsatte den aggressive opførsel overfor politiet og fik derfor hele to sigtelser for fornærmende adfærd mod politiet. Samtidig fik han lov at sove sin brandert ud i detentionen.

Det var ikke det eneste politiet havde at se til.
Klokken 00.30 var der hele to sager om euforiserende stoffer på Storegade i Rønne. En 24-årig mand blev taget med 1,18 gram kokain en 27-årig mand blev taget med 0,85 gram kokain og 3,16 gram hash. Begge blev sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Klokken 03.31 ville en 22-årig mand ikke oplyse navn og fødselsdag på politiets forlangende. Han blev derfor kortvarigt anholdt indtil han kom på bedre tanker og oplyste hvem han var.

Klokken 6 måtte politiet en tur forbi færgeterminalen, hvor en mand blev taget med 0,89 gram hash.

Og endelig måtte politiet klokken 06.16 fortælle nogle festglade beboere i Laksegade i Rønne, at de skulle skrue ned for musikken.

Aktuelle programmer på Play