Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Bonjour, Paris!

De bornholmske Rynkeby-cykelrytter er nu nået til Paris, hvor de mødte de øvrige 53 Rynkeby-hold.
En flok glade, men trætte cykelryttere fra Team Rynkeby Bornholm, nåede lørdag målet for deres cykeltur, da de ankom til Paris.

I holdets dagbog står:
Dagens rejsedagbog bliver væsentlig kortere end de forrige. For i virkeligheden er der ikke så meget at fortælle andet end, at Team Rynkeby Bornholm lørdag indtog Paris i fornem stil.

Der var overskud på holdet til en tur rundt i de parisiske gader og forbi de mest kendte attraktioner. Turen gennem Paris sluttede i Parc de la Villette, som dannede rammen om en helt fantastisk modtagelse af alle 54 Team Rynkeby hold.

Familie og venner til deltagerne var taget til Paris for at fejre deres kære, og det er hvert eneste år et fantastisk skue, som giver selv meget erfarne deltagere gåsehud, og der kan også findes tårer i en øjenkrog og på kinderne hos mange.

Team Rynkeby Bornholm slutter turen af med en fælles middag for deltagere og pårørende på en restaurant i Paris. Søndag skilles vejene for de mange deltagere, når nogle tager mod Danmark, nogle bliver og nyder Paris, mens andre drager på ferie ude i verden.

Selv om vores veje for nu skilles, så er en ting helt sikkert – Paris var ikke nået uden en enorm holdpræstation, og der er undervejs i træningen og på turen fra Danmark til Paris blevet skabt venskaber for livet.

Vi glæder os til næste år. Godnat fra Paris.

Aktuelle programmer på Play