Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Bornholmslinjen: Små problemer bliver store

Den sidste uge har været en udfordring for Bornholmslinjen. Tekniske problemer har skabt forsinkelser, aflysninger og sure passagerer.
Materiel og mandskab er presset til det yderste i øjeblikket, lyder det fra Bornholmslinjen.

- De her små problemer, som har plaget os i den her uge, de kommer til at se store ud, fordi der er så mange mennesker, der gerne vil med, siger Jesper Maack, der er kommunikationschef hos Bornholmslinjen.

Den seneste uge har budt på talrige aflysninger og forsinkelser. Der har været tekniske problemer med både Express 1 og Max. Førstnævnte fik problemer med bovpropellen, mens et hydrauliksystem skal udbedres på Max.

- Det er selvfølgelig ikke belejligt, når det holder op med at fungere i den periode, hvor allerflest mennesker gerne vil til og fra Bornholm, siger Jesper Maack.

- Vi bliver ikke helt tilfredse, før vi får alle mennesker med, siger Jesper Maack.

Men det er vel et godt stykke fra at være godt nok?

- Det vil jeg lade andre om at bedømme. Jeg er i hvert fald glad for at kigge mig omkring i virksomheden og organisationen og se, at alle arbejder stenhårdt og målrettet på at få de her færgeruter til at yde det maksimale, siger Jesper Maack.

Oversigt over problemer den sidste uge

Mandag (1. juli): Tre biler bliver efterladt i Ystad. Der opstår et pladsproblem, fordi der er cykelanhængere på mange af bilerne.

Tirsdag/onsdag (2. og 3. juli): Ingen problemer.

Torsdag (4. juli): Tekniske problemer med bovpropel på Express1 skaber forsinkelser. Om eftermiddagen indsættes Povl Anker. Desuden er Bornholmslinjens telefonsystem gået ned. På grund af bølger medtages der ikke levende dyr.

Fredag (5. juli): Motorcykel-klub kritiserer, at 10 medlemmer får om-booket deres billetter til nye afgange. Billetter er for manges vedkommende bestilt tilbage i 2018.

Lørdag (6. juli): Både Express 1 og Max sejler med forsinkelser. Desuden er køge-færgen en time forsinket. Dermed bliver den efterfølgende tur til Sassnitz også forsinket i sin afgang.

Søndag (7. juli): Express 1 sejler med forsinkelser på omkring 50 minutter.

Mandag (8. juli): Max havarerer. Det betyder forsinkelser resten af dagen og Bornholmslinjens telefonsystem er nede igen. Hurtigfærgen skal have repareret hydrauliksystemet natten til tirsdag.

Bornholmslinjen håber nu, at dønningerne fra sidste uges færgetrafik lægger sig.

- Vi ved i hvert fald, at den næste uge vil der også være totalt fyldte færger i begge retninger, så vi krydser fingre for, at alt materiel holder og at folk får en god oplevelse, siger Jesper Maack.

Aktuelle programmer på Play