Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Dømt voldtægtsmand vil frifindes

Den 25-årige mand, der i forrige uge blev idømt syv års fængsel for drabsforsøg og voldtægt, vil frifindes.
Mandag kom det frem, at den 25-årige mand, der i forrige uge blev idømt syv års fængsel og udvisningv for at have begået voldtægt og forsøge at kvæle en 18-årig pige fra Rønne, har anket dommen.

Den 25-åriges forsvarer oplyser i dag til TV 2/Bornholm at anken ikke blot går på strafnedsættelse, men også på frifindelse.

Med anken risikerer den 25-årige også at straffen bliver skærpet. Det er ikke usandsynligt idet anklagemyndigheden under retssagen krævede mindst ni års fængsel til manden.

Den 25-årige modtog i første omgang dommen på syv års fængsel og efterfølgende udvisning, men han har ombestemt sig, og har således nu anket.

Den 25-årige forklarede flere gange i retten, at han ikke havde gjort noget forkert, fordi det i hans hjemland var "normalt" at kvinder sagde nej, selv om de mente ja.

Det 18-årige offer forklarede i retten, hvordan den 25-årige havde tvunget sig ind i hendes bolig og først forsøgt at kysse hende og voldtage hende der. Da hun vristede sig løs, løb han efter hende og indhentede hende på Stenbanen nær ved bopælen. Herefter voldtog han hende og tog kvælertag på den 18-årige.

Billedet er taget på området Stenbanen i Rønne, som politiet afspærrede den 30. marts. Voldtægten den 25-årige er dømt for at have begået, foregik mellem 4:30 og 5:00 om morgenen. Den 18-årige pige lå og sov, da den 25-årige opsøgte hende.

Aktuelle programmer på Play