Næste udsendelse: 23:00 Det rene genbrug (G)

TV i dag

 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 23:00Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 23:40Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)Vi ser det hele lidt fra oven, når rovfugleshowet tager Mellem os i Sommerlandet under vingerne. Det bliver så jordnært som hønseskidning og så højtflyvende som ørne-akrobatik. Se med, når de vilde fugle tager pippet fra vores to værter.
 • 00:55Det rene genbrug (G)I dette program skal vi besøge Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Aakirkeby. Den er 100% drevet af frivillige, og pengene går til socialt hjælpearbejde her i landet. Vi skal med med Hardy og Niels ud at hente møbler, og vi er med, når der bliver gjort hovedrent i butikken.
 • 01:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 02:00Nationalpark Thy (44:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Sorø, Hasle, Viborg, Kolding og Fjerritslev.
 • 03:45Flere sider af Pernille Juhl (G)Forfatter Pernille Juhl fortæller om sin historiske familieroman "Frihed og Ære".
 • 04:10Kofoeds Naturperler - Storedal (G)Området byder blandt andet på et hemmeligt stenbrud med en helt utrolig ro og en sprækkedal med spændende vækst.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Isbjørnetvillingerne i Skandinavisk Dyrepark er flyttet over i deres sommeranlæg hvor de boltere sig i den store sø. Og også hos brunbjørnehunden Brunhilde er der nok at holde styr på når fire små legesyge unger tumler rundt i det store anlæg.
 • 05:00Stafetten - Tamara Julin (G)Tamara Julin flyttede til Bornholm fra Køge i 2014. Hun bor nu med sin mand i Listed, hvor hun også har sin klinik. Tamara Julin er uddannet kost- og kropsterapeut. Hun dyrker meget motion, har et holistisk livssyn og badet i havet hver morgen.

Bornholmslinjen: - Godt vi ligger lavt allerede nu

Bornholmslinjens priser ligger lige nu 27 kroner under det gennemsnit, rederiet er forpligtet til at ramme jf. kontrakten med staten. Bornholmerne behøver dog ikke frygte, at priserne af den grund bliver skruet mærkbart i vejret resten af året, lyder det.
Bornholmslinjen har i løbet af årets første seks måneder ramt en samlet gennemsnitspris på 310 kroner, og det er altså noget mindre end den gennemsnitspris på 337 kroner, som rederiet er forpligtet til at ramme i 2019 ifølge kontrakten med ministeriet.

Ifølge Jesper Maack behøver bornholmerne dog ikke at frygte, at det faktum, at rederiet lige nu ligger 27 kroner under den gennemsnitspris, det har forpligtet sig til at ramme, kommer til at betyde væsentligt dyrere billetter senere på året.

Gennemsnitsprisen skal nemlig nok udligne sig i løbet af den forestående højsæson, lyder det.

- For vi forventer, at de tal, vi ser hver eneste måned, der viser, at op mod 30 procent flere vil til Bornholm, holder ved, siger Jesper Maack med henvisning til, at der med det øgede pres i sæsonens billetmæssigt dyre måneder vil skulle sælges et tilsvarende antal billige billetter, når højsæsonen igen aftager. Han tilføjer:

- Derfor er det også klart en god ting for os, at vi ligger lavt allerede nu. Og det betyder også, at der, når vi når efteråret, forsat vil være rigtig mange billige billetter for, at vi kan få matematikken til at gå op.

Og så er spørgsmålet så, hvor rederiet forventer, at gennemsnitsprisen kommer til at ligge, når hele året kan gøres op?

- Helt præcis hvor, tør jeg ikke skyde på, men den kommer i hvert fald ikke over 337 kroner, for kommer vi over den, kommer vi i problemer, og det ønsker vi ikke, siger Jesper Maack.

Aktuelle programmer på Play