Næste udsendelse: 23:10 Ildsjæle på Klægager (G)

TV i dag

 • 22:40Mellem os (G)Iværksætterne Ane Cecilie Mogensen og Anne-Gro Haslund drømmer om at kunne leve af deres kunst. Ane Cecilie Mogensen skaber figurer, der starter som papirsilhuetter af den fineste slags. Og Anne-Gro Haslund smelter arvestykker om til nye smykker med masser af historie. Iværksætterprogrammet 588 har hjulpet de to kunstnere tættere på deres drøm. De fortæller om forløbet i Mellem Os.
 • 23:10Ildsjæle på Klægager (G)Ægteparret Ruth og Christian Lorenzen har sat Ballum på landkortet ved at omdanne deres gård til en kulturelt samlingspunkt. De har skabt en alternativ levevej og dermed arbejdspladser.
 • 23:35Vild Med Dyr - Bladskæremyrer (G)Forestil dig at skulle løbe en 100 meter med en søko i munden. Det svarer faktisk til hvad de små bladskærermyrer gør, når de transporterer føde til deres bo. Følg de små bomstærke dyrs vej gennem regnskoven i Vild Med Dyr.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Bornholm knokler - Slagteri (G)På Haslevej i Rønne ligger en af øens største arbejdspladser; Danish Crown-slagteriet. I dette afsnit skal vi se hvor dygtig, værten er med en kniv, og bare rolig, han har brynje på.
 • 00:45Mellem os (G)Iværksætterne Ane Cecilie Mogensen og Anne-Gro Haslund drømmer om at kunne leve af deres kunst. Ane Cecilie Mogensen skaber figurer, der starter som papirsilhuetter af den fineste slags. Og Anne-Gro Haslund smelter arvestykker om til nye smykker med masser af historie. Iværksætterprogrammet 588 har hjulpet de to kunstnere tættere på deres drøm. De fortæller om forløbet i Mellem Os.
 • 01:15Ildsjæle på Klægager (G)Ægteparret Ruth og Christian Lorenzen har sat Ballum på landkortet ved at omdanne deres gård til en kulturelt samlingspunkt. De har skabt en alternativ levevej og dermed arbejdspladser.
 • 01:40Krimimesse 2015 - Jesper Stein (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:00Bornholm knokler - Møbelpolstrer (G)Det bliver mere og mere populært at give nyt liv til sine gamle møbler. Bornholm Knokler har i denne omgang fundet en gammel skammel, og taget til Okkels Møbelpolstrer i Svaneke. Programmet indeholder hårdt arbejde, 10 tommelfingre og en meget tålmodig møbelpolstrer.
 • 02:35Månedens foredrag - Anders Pihl (G)Hvad er det? Hvor gammelt er det? Hvor ved du det fra? Anders Pihl, arkæolog ved Bornholms Museum, fortæller om dateringsmetoder i arkæologien
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holstebro, Sønderborg, Svenstrup, Maribo, Svendborg og Struer.
 • 04:00Vild Med Dyr - gepard eller leopard? (G)Hvordan er det nu lige, man ser forskel på en gepard og en leopard? Svaret på det spørgsmål er livsvigtig viden, når man som Anna Louise Tranæs Didriksen frivilligt går ind i rovdyrburene i Ree Park.
 • 04:30Nationalpark Thy (7:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Toudal og Lisson viste sig frem i Danmark Rundt

Bornholmske Emil Toudal fik masser af tv-tid, da han ramte udbruddet på 4. etape af PostNord Danmark Rundt. Mens Christoffer Lisson igen var med i finalen.
En bornholmer var med i front af Danmarks største cykelløb. Det skete, da Emil Toudal sad hele dagen i udbrud på 4. etape af PostNord Danmark Rundt.

BHS-Almeborg Bornholm-rytteren blev en del af et seksmandsudbrud på etapen fra Korsør til Asnæs Indelukke. Her gjorde Mirco Maestri (Bardiani), Matthias Brändle (Israel Cycling Academy), Torstein Trææn (UNO - X), Fridjtjof Røinås (Joker) og Frederik Irgens (Landsholdet) bornholmeren selskab.

Ved første bakkespurt blev 23-årige Toudal nummer tre og tog fire point. Det samme gjorde sig gældende for anden bakkespurt, mens det ikke blev til flere point i dén konkurrence for Toudal. Dermed skrabede han otte point sammen på etapen.

Med 87 kilometer til mål røg en rytter fra UNO - X i asfalten, og her blev BHS-Almeborg Bornholms kaptajn, Christoffer Lisson, fanget og røg med ned. Lisson fik dog kørt sig frem igen og sad flot fremme i feltet, da det kørte ind på rundstrækningen.

Toudal må slippe frontgruppen
Med 25 kilometer til mål måtte Toudal give slip fra frontgruppen, da tre ryttere satte tempo op ad bakken til Asnæs Indelukke. Dermed var det slut med tv-tid for cykelholdets eneste bornholmske rytter i dette løb.

Umiddelbart efter blev resten af udbruddet hentet, og dermed kunne finalen for alvor starte, hvor flere favoritter begyndte at spille ud.

Med 13 kilometer til mål skete der splittelser i feltet, da feltet skulle ud på sidste omgang. Her fik to mand hul til et decimeret hovedfelt, hvor Christoffer Lisson stadig sad med.

Til sidst kom der samling på det hele, hvor Lisson og resten af de decimerede hovedfelt skulle køre om etapesejren. Her kørte Lotto Soudals Jasper De Buyst fra alt og alle og vandt etapen.

Christoffer Lisson kom i mål 11 sekunder efter, og kørte sig ind på en 17. plads på etapen. Efterfulgt af holdkammeraten Mathias Bregnhøj, der sluttede som nummer 19. på etapen.

Placeringen betyder, at Christoffer Lisson rykker en enkelt placering frem i klassementet. Nu indtager BHS-Almeborg kaptajnen en niende plads i den samlede stilling.

Aktuelle programmer på Play