Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Helt ærligt - hvilket brokvarter er mest hipt? (8) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Fantastiske fællesskaber (G)Hvem skal vinde titlen som bornholms mest fantastiske fællesskab? Udover æren er der intet mindre end 100.000 kroner på højkant, når vi kårer en vinder i årets Fantastiske Fællesskaber live fra Domen i Allinge.
 • 00:55Mellem os (G)Den bornholmske forfatterinde Pernille T. Boldemann er aktuel med sin børnebog Stjerneglaneren. I Mellem Os fortæller hun mere om bogen. Mellem Os får også besøg af Flemming Torsten Sørensen fra DGI Bornholm, der skal forklare lidt mere om succesen bag Royal Run, som kommer til Bornholm igen i 2020.
 • 01:25Livet på landet - 49.000 skrabehøner (G)49.000 høner! Så mange skrabehøner bor i staldene på Møllebækgaard i Glumsø. Livet på Landet besøger hønerne og deres ejer Hans Henrik Larsen på en dag, hvor fjerkræskonsulenten kommer på besøg og hvor en af fodersiloerne skal flyttes. Produceret i år 2015.
 • 01:50Midtvejsvalg (G)
 • 03:05Helt i fisk - På prøve med flue (G)Et ønske fra Helt i Fisk-drengene var at prøve at fiske med flue. Den elegante og noble fiskeform er dog noget af en udfordring for især én af drengene. Tag med til Stenbrudssøen i Nexø og se, hvordan det går.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vaskebjørn (G)I dag skal vaskebjørnene i Aqua fodres. De skal ha en regnbueørred som ved en fejl er endt i et af parkens bassiner. Vi skal se om odderungen Olivia har lært at fange levende fisk - og prøve om vi kan lokke hende på vægten.
 • 04:30Nationalpark Thy (17:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Lars Goldschmidt (G)Lars Goldschmidt er nok mest kendt fra forretningsverdenen, men hans baggrund er ude på venstrefløjen i dansk politik. Arbejde har altid fyldt rigtigt meget i hans liv, men nu er der også blevet tid og lyst til at hugge skulpturer i granit og renovere have og hus. Lars Goldschmidt er tilflytter, og han er overbevist om, at Bornholms fremtid ser lys ud - og at det er vigtigt at fokusere på alt det gode Bornholm har at byde på.

Virksomheder sætter fokus på mental sundhed

Danmarks Mentale Sundhedsdag bliver i dag fejret landet over. Derfor sætter flere virksomheder fokus på mental sundhed på arbejdspladsen.
I dag markerer 20.000 medarbejdere fra 516 private- og offentlige virksomheder Danmarks Mentale Sundhedsdag. Dagen er støttet af Velliv Foreningen.

En ny rundspørge foretaget blandt af erhvervsaktive viser, at mange har det svært.

- I rundspørgen svarer 40,3 procent erhvervsaktive, at de har følt sig stressede eller på anden måde har haft det psykisk dårligt i forbindelse med deres arbejde i løbet af det seneste år. 28,6 procent svarer desuden, at de føler, at det er svært at tale om udfordringer med mental sundhed på arbejdspladsen, skriver Velliv Foreningen på sin hjemmeside.

Fugato er en af de bornholmske virksomheder, der i dag sætter fokus på mental sundhed. Her afholder virksomheden arrangementet “Det sociale dobbelte KRAM”.

- Der kommer et foredrag, hvor der bliver gjort opmærksom på problematikken. Det er præventivt. Der er ikke fordi, vi har mange stresssygemeldinger, siger direktør for Fugato Kristoffer Nothlev.

- Vi vil gerne gøre noget for at gøre opmærksom på mental sundhed. Vi har i en længere periode haft fokus på fysisk sundhed. Men man kan sagtens være fysisk sund uden at være mental sund. Så det er for at komme hele vejen rundt.

5 forebyggende råd til en stressfri hverdag fra Velliv
Pas på din krop
Værn om din søvn
Træn din opmærksomhed
Gør noget sammen med andre
Gør noget, der gør dig glad.

På Bornholm bliver dagen også markeret hos Det Gule Team, Plejecenter Aabo og Familieplejen Bornholm.

Danmarks Mentale Sundhedsdag er inspireret af WHO's World Mental Health Day.

Aktuelle programmer på Play