Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Helt ærligt - hvilket brokvarter er mest hipt? (8) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Fantastiske fællesskaber (G)Hvem skal vinde titlen som bornholms mest fantastiske fællesskab? Udover æren er der intet mindre end 100.000 kroner på højkant, når vi kårer en vinder i årets Fantastiske Fællesskaber live fra Domen i Allinge.
 • 00:55Mellem os (G)Den bornholmske forfatterinde Pernille T. Boldemann er aktuel med sin børnebog Stjerneglaneren. I Mellem Os fortæller hun mere om bogen. Mellem Os får også besøg af Flemming Torsten Sørensen fra DGI Bornholm, der skal forklare lidt mere om succesen bag Royal Run, som kommer til Bornholm igen i 2020.
 • 01:25Livet på landet - 49.000 skrabehøner (G)49.000 høner! Så mange skrabehøner bor i staldene på Møllebækgaard i Glumsø. Livet på Landet besøger hønerne og deres ejer Hans Henrik Larsen på en dag, hvor fjerkræskonsulenten kommer på besøg og hvor en af fodersiloerne skal flyttes. Produceret i år 2015.
 • 01:50Midtvejsvalg (G)
 • 03:05Helt i fisk - På prøve med flue (G)Et ønske fra Helt i Fisk-drengene var at prøve at fiske med flue. Den elegante og noble fiskeform er dog noget af en udfordring for især én af drengene. Tag med til Stenbrudssøen i Nexø og se, hvordan det går.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vaskebjørn (G)I dag skal vaskebjørnene i Aqua fodres. De skal ha en regnbueørred som ved en fejl er endt i et af parkens bassiner. Vi skal se om odderungen Olivia har lært at fange levende fisk - og prøve om vi kan lokke hende på vægten.
 • 04:30Nationalpark Thy (17:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Lars Goldschmidt (G)Lars Goldschmidt er nok mest kendt fra forretningsverdenen, men hans baggrund er ude på venstrefløjen i dansk politik. Arbejde har altid fyldt rigtigt meget i hans liv, men nu er der også blevet tid og lyst til at hugge skulpturer i granit og renovere have og hus. Lars Goldschmidt er tilflytter, og han er overbevist om, at Bornholms fremtid ser lys ud - og at det er vigtigt at fokusere på alt det gode Bornholm har at byde på.

Knivstikkersag: Otte vidner skal afhøres

Første vidne filmede to af de tiltalte, da de forlod det formodede offers ejendom.
Det første vidne i knivstikkerisagen fra Rønne opholdt sig på Store Torv da han ser de tre tiltalte i dagens retssag. I retten genkendte han den tiltalte A, som en af personerne. Vidnet forklarer, at han lægger mærke til dem, da den ene - A - råber et navn. Et navn på den person, der senere bliver opfattet som offeret i knivstikkersagen. Vidnet fortalte, at han først ser to af de tiltalte komme ud af bygningen. Han fortæller også, at han ser den tredje af personerne komme ud senere.

Vidnet havde opfattet at noget var i gære, og han filmede herefter to af de tiltalte - A og C - da de forlod ejendommen, hvor ofret - O - boede. Filmstumpen blev vist i retten. Klippet viser de to gå ned ad gaden, mens blodet løber ned benet på C.

Aktuelle programmer på Play


I nat kl. 00 - 06 regnbyger_fuld_nat 0.9 mm rain Fra sydøst 5 m/s
I morgen kl. 06 - 12 overskyet_dag 0.2 mm rain Fra sydøst 5 m/s
I morgen kl. 12 - 18 overskyet_dag 0 mm Fra sydøst 5 m/s
I morgen kl. 18 - 24 overskyet_nat 0 mm Fra sydøst 5 m/s