Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Sæson for skorstensbrande

Denne tid er højsæson for brand i skorstene. Det er nemlig nu, at folk for alvor begynder at fyre i pejsen
I dag måtte Bornholms Brandvæsen rykke ud til en skorstensbrand i Aarsdale. Og der kommer sikkert flere:

- Det er højsæson for skorstensbrande, siger Michael Grønbech-Dam, indsatsleder hos Bornholms Brandvæsen.

Det er nemlig nu, hvor temperaturen daler, regnen pisker og det hele ser lidt gråt ud, at folk tænder op i pejsen.

- Og så går der ild i løbesoden inde i skorstenen, så derfor er det vigtigt at få kontrolleret sin skorsten og få renset den, siger Michael Grønbech-Dam.

Og det er faktisk vigtigt, at skorstenen er renset, så varmen kan stige op:

- En af udfordringerne er, at når tjære og beg begynder at brænde og varmen ikke kan stige op, så søger den udad og det betyder, at skorstenen flækker og så kan der gå ild i resten af huset, siger Michael Grønbech-Dam.

I Årsdale fik Bornholms Brandvæsen hurtigt bugt med ilden og fik efterfølgende en skorstensfejer til at rense skorstenen.

På hjemmesiden ses et indslag om samme emne fra oktober 2017

Aktuelle programmer på Play