Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Politi og brandvæsen rykkede ud til mulig brand

Politi og brandvæsen rykkede midt på eftermiddagen ud til en mulig brand i den gamle bydel i Rønne. En ældre dame glemte sprittabletter oven på pejsen.
Kort før klokken 15 rykkede både brandvæsen og politi ud til en husbrand på Bagerplads i Rønne. Ilden blev dog hurtigt slukket.

En ældre dame ville tænde op i sin brændeovn og glemte ved den lejlighed, at hun havde lagt en æske med sprittabletter oven på brændeovnen.

Det gav en kraftig ild og røg og betød, at hun ikke ved egen hjælp kunne komme ud af huset.

- Heldigvis havde hun en røgalarm, der gik i gang, så hun blev reddet ud. Og det er jo godt og positivt, at man husker at have en røgalarm, siger indsatsleder ved Bornholms Brandvæsen, Michael Grønbech-Dam.

Ilden spredte sig heldigvis ikke og blev hurtig slukket, så det nåede ifølge vagthavende ved Bornholms Politi ikke at udvikle sig til en egentlig brand.

Også hjemmeplejen kom til stede og har sørget for, at den ældre dame efterfølgende er blevet kørt på hospitalet til observation for en eventuel røgforgiftning.

Aktuelle programmer på Play