Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Bornholmer valgt til DGIs hovedbestyrelse

DGI Bornholms formand, Ole Dreyer, er blevet valgt til hovedbestyrelsen i DGI.
Ole Dreyer fra Rønne er klar til to år i spidsen for dansk idræt. Han blev valgt til hovedbestyrelsen, da DGI holdt årsmøde i går i København. Det oplyser DGI i en pressemeddelelse.

Ole Dreyer har i flere år været suppleant til hovedbestyrelsen, men blev faktisk permanet medlem i januar, da Annette Vilhelmsen (der tidligere har været minister og formand for SF) trak sig.

Til DGI's årsmøde i DGI-byen i København den 2. november blev Ole Dreyer valgt som hovedbestyrelsesmedlem efter et kampvalg.

- Jeg trives rigtig godt i det idrætspolitiske arbejde. Jeg brænder for sagen og gør en dyd ud af at gøre en forskel for idrætten i Danmark og understøtte foreningerne, siger Ole Dreyer.

Udover at være medlem af DGI’s hovedbestyrelse er Ole Dreyer i gang med sit 7. år som formand for DGI Bornholm, og han er også er formand for Folkeoplysningsudvalget og Idrættens Videns- og Kompetenceråd i Bornholms Regionskommune. Ole Dreyer har tidligere også siddet i kommunalbestyrelsen på Bornholm.

Derudover har han stor fokus på seniorer i idræt.

- Der er så meget, vi kan tilbyde seniorerne inden for idræt og motion, lige fra stolegymnastik til gå-fællesskaber. Seniorerne skal ikke ud og lave en Ironman, men vi skal møde dem i øjenhøjde og understøtte deres behov, siger Ole Dreyer.

DGI er en af Danmarks største idrætsorganisationer med 6.400 foreninger og 1,6 millioner medlemmer.

Aktuelle programmer på Play