Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Kystcup begynder i dag

I dag er første dag i den 11. udgave af Kystcup, der er en fiskekonkurrence, hvor det gælder om at fange den største havørred, laks eller regnbueørred.
Siden 2009 har der været Din-fangst.dk Kystcup på Bornholm, hvor det handler om at hive den største havørred, laks eller regnbueørred i land.

Og i dag starter den første af de fem afdelinger, hvor der er omkring 90 tilmeldte lystfiskere. Kystcuppen er arrangeret af Din-fangst.dk/Sportdres og afvikles på fem søndage frem til den 5. januar.

Fordi det er 10 år siden den første Din-fangst.dk Kystcup blev holdt, er der gjort lidt ekstra ud af femte og sidste fangstdag. Her er der efter præmieoverrækkelserne i Torvehallen chili con carne til alle, og så vil fiskeribiolog Kaare Ebert fra Danmarks Sportsfiskerforbund holde foredrag om, hvad der rører sig inden for sportsfiskeriet.

De 5 afdelinger i denne sæson er:
Søndag den 3. november 2019. Opvejning Sportdres Bornholm.
Søndag den 17. november 2019. Opvejning Sportdres Bornholm.
Søndag den 1. december 2019. Opvejning Sportdres Bornholm.
Søndag den 15. december 2019. Opvejning Sportdres Bornholm.
Søndag den 5. januar 2020. Opvejning torvehallerne.
Opvejning fra klokken 15.30 til 16.15.

Aktuelle programmer på Play