Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Dansk Flygtningehjælp samler over 100.000 ind

Nødhjælpsarbejdet i Bangladesh, Yemen og Syrien kommer til at nyde godt af, at Dansk Flygtningehjælp i dag samler ind. Det bliver til lidt mere end 100.000 kr.
Pengene fra Dansk Flygtningehjælps årlige landsindsamling går denne gang til nogle af de mange millioner mennesker, der er på flugt verden over.

Ifølge Dansk Flygtningehjælp er over 70 millioner mennesker på flugt.

I verdens største flygtningelejr i Bangladesh er næsten én million mennesker lige nu stuvet sammen under usle forhold. I Yemen truer sulten 10 millioner mennesker på livet. Og millioner af syrere er fortsat er tvunget på flugt fra krigens ødelæggelser i enten deres eget land eller til et af nabolandene.

Derfor samler Dansk Flygtningehjælp ind til at give mennesker på flugt tag over hovedet. For sammen med vand mad og vand er tag over hovedet det mest afgørende for, at mennesker på flugt overlever. Det beskytter både mod ekstreme vejrforhold, mindsker risikoen for at blive smittet med alvorlige sygdomme, giver sikkerhed fra overgreb.

Dansk Flygtningehjælp samler ind på Bornholm søndag formiddag. Og det blev til lidt mere end 100.000 kroner. Et beløb, der har ligget stabilt de seneste år.

På landsplan blev der samlet lidt over 11 millioner kroner ind, ifølge Dansk Flygtningehjælp.

Aktuelle programmer på Play