Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Se gammel julepynt på museum i Ystad

Hvis man gerne vil i julehumør, og måske lægger vejen forbi Ystad til juleindkøb, så kan man komme i ekstra julestemning med et besøg i det gamle kloster.
Fra den 9. november og ind i januar måned, kan man komme i julestemning med et besøg i det gamle kloster og museum i Ystad.

I den nævnte periode er der nemlig udstilling af "retro-julepynt" fra 1950'erne og 60'erne. Helt specifikt er der tale om juletekstiler i form af for eksempel juleduge. Der vil også være julepynt af ældre dato.

I forbindelse med udstillingen er der blevet trykt en bog om de udstillede genstande.

Såvel bog som udstilling er lavet i samarbejde med Tekstilmuseet i Borås, Västarvet og Östergötland Museum.

Udstillingen slutter den 5. januar 2020.

Ystad Kloster blev oprettet i 1267, da byen var dansk, og det er i dag det bedst bevarede klosteranlæg i Skånelandene. Klostret tilhørte Franciskanerordenen. De sidste franciskanermunkene (gråbrødre) blev fordrevet i 1532, og efter en omtumlet tilværelse fungerer klostret i dag som hjemsted for Ystads Stadsmuseum.

Aktuelle programmer på Play