Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Voldssag: Politiet kræver yderligere fængsling

Politiet vil i dag kræve yderligere fængsling af to sigtede i voldssagen fra natten til fredag.
Under fredagens grundlovsforhør, hvor fire mænd var sigtet for et groft overfald på en 39-årig mand, blev kun to af de sigtede fængslet i 14 dage. De to andre fik anholdelsen opretholdt i tre døgn, så politiet fik mulighed for at efterforske deres roller i overfaldet yderligere.

De to sidstnævnte vil igen i dag blive fremstillet i retten. Denne gang med krav om fængsling i 14 dage, mens yderligere efterforskning pågår.

Fremstillingen vil ifølge Bornholms Politi finde sted først på eftermiddagen i dag.

De i alt fire mænd er sigtet for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter efter straffelovens §245. Mændene er 18, 19, 20 og 27 år gamle.

I følge retsmødeerklæringen skal de fire have slået og sparket offeret flere gange i hovedet, mens han lå ned. Dermed pådrog de offeret blødninger i hjernen, brækkede kindben, blødning i og bag øjnene og bihulerne, en flænge i baghovedet, en flænge under det ene øje og en over øjenbrynet.

Aktuelle programmer på Play