Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Bornholms mest fantastiske fællesskab skal findes

Fra i dag kan du stemme på, hvem du synes, skal kunne bryste sig af titlen som Bornholms mest fantastiske fællesskab.
Sidste år løb gospelkoret Amazing med titlen som Bornholms mest fantastiske fællesskab og en check på 50.000 kroner.

Nu er tiden kommet til at kåre et nyt, og denne gang er der endnu mere at kæmpe om. Vinderen får nemlig en check på hele 100.000 kroner.

De fantastiske fem
23 fællesskaber meldte sig til konkurrencen, og en jury har siden udvalgt fem fællesskaber, der den 21. november skal kæmpe om at blive kåret til det mest fantastiske fællesskab ved et liveshow på TV 2/Bornholm.

Allerede nu kan du dog stemme på, hvem du synes, skal løbe med prisen. Du finder et link til afstemningen i bunden af artiklen.

De fem udvalget fællesskaber er Bornholms Motor Sport, Rønne IK - Pigeafdelingen, Stop Spild Lokalt (Rønne), GranitKidz/Lykkeliga og Christiansø Støtteforening.

I løbet af ugen vil du i nyhederne og på Facebook kunne møde de fem udvalgte fællesskaber.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden, Tuborgfondet og Made By Us.

Aktuelle programmer på Play