Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Nu starter foredragssæsonen på Bornholms Museum

På lørdag indvier Bornholms Museum rækken af foredrag, der skal finde sted over vinteren.
På lørdag den 9. november begynder årets lørdagsforedrag på Bornholms Museum. Det foregår i foredragssalen på museet i Sankt Mortensgade 29. Dog vil begyndelsestidspunktet være kl. 13 og ikke som tidligere år kl. 12.

- Så kan man nå at fordøje frokosten først, lyder det fra museumsinspektør Jakob Seerup.

Han oplyser, at museet som de foregående år har forsøgt at finde en balance mellem arkæologiske foredrag og foredrag fra nyere og nyeste tid. Det er også både museets egne inspektører og indbudte forskere og eksperter, der stiller op.

På lørdag er det René Laursen og Bornholms Amatørarkæologer, der lægger ud med at fortælle om, hvad detektorfolkene har fundet i den bornholmske muld i løbet af året. Der er altid spændende nyt fra den front.

Ugen efter, den 16. november, spoler vi frem til vores egen tid. Det er historiker og museumsformidler Sanne Steenberg Hansen, som fortæller om historien bag årets udstilling om livet i og omkring NordParken.

Den 23. november er det arkæolog Nicolas Braun, der fortæller om de nyeste udgravninger i Rønne og Hasle – det viser sig, at både slagtesvin og plejekrævende ældre er med til at sætte gang i arkæologien. Den 30. november sætter museet fokus på julekalenderens glæder ved et julearrangement for familier.

Den 7. december kommer katastrofehistoriker Rasmus Dahlberg fra Forsvarsakademiet og fortæller om sin nye bog om strandinger, søredning og farvandsovervågning i Danmark gennem tiden. Vi lover, at det bliver både fascinerende og underholdende. Herefter er der julepause med foredragene, der starter op igen til januar med masser af spændende temaer.

Aktuelle programmer på Play