Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

27-årig varetægtsfængslet i voldssag

Den fjerde mand, der er sigtet for overfald på en 39-årig mand på Store Torv i Rønne natten til fredag, er nu også blevet varetægtsfængslet.
Retten på Bornholm har mandag eftermiddag besluttet at varetægsfængsle en 27-årig mand frem til 15. november.

Han er sigtet for, sammen med tre andre, at have været med til at overfalde en 39-årig mand på Store Torv i Rønne. Den 39-årige brækkede begge kindben ved overfaldet, og fik blødninger i hjernen og bag øjnene.

I første omgang havde retten fredag aften vurderet, at der kun var basis for at tilbageholde den 27-årige hen over weekenden, men ved dagens retsmøde, lykkedes det altså politiets anklager at overbevise dommeren om, at der også i dette tilfælde var grundlag for en varetægsfængsling.

Anklageren havde argumenteret med, at der var fare for, at den 27-årige ville kunne påvirke vidner, eller begå ny vold. Det mente dommeren ikke, men vurderede, at der var en risiko for, at den 27-årige ville kunne forpurre efterforskningen. Og derfor blev han altså varetægtsfængslet. En fængsling, som han på stedet kærede til Østre Landsret.

Dermed sidder i alt fire mænd nu varetægtsfængslet i sagen.

Aktuelle programmer på Play