Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

3F varsler sympatistrejke

3F Bornholm og BAT-Kartellet er utilfredse med arbejdsforholdene på en byggeplads ved Dueodde. Bygherren afviser blankt kritikken.
- Det er ikke ulovligt i forhold til dansk retssystem, men der er nogle aftalenormer i Danmark i forhold til at overenskomstdække arbejdet.

Sådan lyder det fra faglig sekretær i 3F Bornholm og repræsentant i BAT-Kartellet, Bo Nielsen.

Utilfredshed med forholdene på en landejendom på Dueoddevej 6 under renoveringen har fået Bo Nielsen til at udsende et nyhedsbrev med kritik af bygherren, Ulrik Mark.

Ulrik Mark har ingen forståelse for kritikken:

- Jeg har brugt danske håndværkere til alt andet arbejde end det de polske håndværkere udfører. De er ikke underbetalt. Jeg betaler bare ikke til en mellemmand, der scorer differencen.

Alligevel varsler 3F Bornholm sympatistrejke:

- Qua vi har det aftalesystem vi har, så må vi også pointere overfor den bornholmske befolkning, om det er den måde, vi vil opbygge vores ø på, siger Bo Nielsen.

Ulrik Mark pointerer, at det er dybt problematisk, at til trods for han har købt rådgivning, byggematerialer og andre bornholmske håndværkere, så føler han sig udsat for hetz af 3F Bornholm:

- Det får da helt klart mig til at overveje, om jeg igen vil købe og renovere ejendom på Bornholm, siger han.

Ejendommen på Dueoddevej skal efter planen delvist bruges privat og delvist fungere som luksus udlejningshus.

Aktuelle programmer på Play