Næste udsendelse: 23:15 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:10Midtvejsvalg (G)
 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Cykling: Bregnhøj forlænger kontrakt

BHS-Almeborg Bornholm har forlænget kontrakten med Mathias Bregnhøj, så han i 2020 kører sin fjerde sæson for holdet.
BHS-Almeborg Bornholm har forlænget kontrakten med Mathias Bregnhøj, som i 2020 skal tørne ud for holdet for fjerde sæson i træk.

Det er en glad og tilfreds team-manager som forventer sig en del af sin rytter til den kommende sæson.

- I Mathias har vi en yderst stabil og loyal rytter. Han har i år vundet en A-sejr, ligesom han har kørt en række gode topplaceringer ind, siger team-manager Christian Juul Andreasen.

Mathias Bregnhøj fortæller selv om den kommende sæson:

- Først og fremmest er jeg glad for at have forlænget min kontrakt med Bornholm. For hver af de tre sæsoner jeg har kørt på holdet, har jeg lagt et niveau på. Jeg håber, at kammeratskabet og de gode forhold vi nyder på holdet, kan hjælpe mig til at lægge yderligere på mit niveau og tage et skridt op, som vi senest har set det med min gode ven og faste værelseskammerat, Christoffer Lisson.

- Jeg er tryg ved, at holdet kan hjælpe mig med mine personlige ambitioner, og til gengæld er jeg klar til at yde alt for holdet, når det kræves af mig. Jeg tror vi går et spændende 2020 i møde. Jeg tripper allerede for at komme i gang, siger Mathias Bregnhøj om sin forlængelse af kontrakten med det bornholmske cykelhold.

Udover Mathia Bregnhøj, har holdet for nylig offentliggjort forlængelser med Mathias Matz, Thomas Rald Kaspersen, Emil Toudal og Mads Rahbek. Og man har indtil videre præsenteret fire nye ryttere i Frederik Muff, Frederik Irgens, Joshua Gudnitz og Benjamin Hertz.

Aktuelle programmer på Play