Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Kadeaus Bobbabella i Tivoli lukker

Jyllands-Posten skriver, at "folkene" bag Michelin-restauranten Kadeau har ladet deres grillbar i København gå konkurs.
Grillbaren Bobbabella i Tivoli Food Hall, der ejes af Kadeau-koncernen, er taget under konkursbehandling ved Sø- og Handelsretten.

Det skriver Jyllands-Posten.

Bobbabella åbnede for cirka to år siden.

Jyllands-Posten skriver, at Kadeau-koncernen oplyser, at den ingen kommentarer har til konkursen.

Som kurator i konkursboet er indsat Simon Lagrelius fra Advokatfirmaet Poul Schmith. Og han fortæller til Jyllands-Posten, at ejerne flere gange har skudt penge ind i Bobbabella, men at det ikke kunne lade sig gøre at redde grillbaren.

- Koncernen har tilført Bobbabella egne midler, når der var underskud. Det er min forståelse af forløbet, at da det blev konstateret, at grillbaren ikke kunne blive rentabel, var folkene fra Kadeau nødsaget til at begære selskabet konkurs, siger kuratoren til Jyllands-Posten.

I marts måned valgte Kadeau at lukke Bobbabella-restauranten i besøgscenteret ved Hammershus for i stedet at åbne en smørrebrødsrestaurant.

Billedet ved artiklen er fra Bobbabellas hjemmeside - budskabet taler for sig selv.

Aktuelle programmer på Play