Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

FM20: Engangsplast i datid

Det skal være slut med øl, slik og sugerør i engangsplast på Folkemødet. Det sker som led i et nyt fokus på bæredygtighed fra Folkemødets side.
Kan I huske dette års Folkemøde? Måske har du stået på havnen og nydt en fadøl i solnedgangen. Øllen var givetvis skænket i et klassisk engangs-fadølskrus, men det skal være slut nu. Ikke med øllen, men det den blev hældt op i. Engangsplast skal nemlig være noget, der var engang, hvis det står til Folkemøde-sekretariatet.

- Gratis 'hand-outs' og 'give-aways' i engangsplast er et fænomen på Folkemødet, og det vil vi gerne til livs, siger direktør i Foreningen Folkemødet, Mads Akselbo Holm.

Hvordan det konkret får indvirkning på fadøl og udskænkningen af andre drikkevarer på Folkemødet fra 2020, er foreningen nu gået i tænkeboks omkring.

Til gengæld er det sikkert og vist, at Folkemødet i samarbejde med BOFA i år også etablerer genbrugsstationer fem steder på Folkemødepladsen. Her skal stadeholderne fra og med næste år selv sorterer deres affald. I dag bliver affaldet hentet i en sort sæk ved standene.

Initiativerne bliver iværksat fordi Foreningen Folkemødet vil gøre arrangementet mere bæredygtigt efter hovedtemaet i år var netop bæredygtighed med udspring i FNs Verdensmål om bæredygtighed.

Du kan se mere i nyhederne klokken 22:00.

Aktuelle programmer på Play