Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Natteravne søger frivillige

Natteravnene passer på de unge i det bornholmske natteliv. Og selvom der generelt er fredeligt blandt de unge, så er der brug for flere Natteravne.
Natten til fredag skete et voldsomt overfald på Store Torv i Rønne. Men generelt er der fredeligt blandt de unge, lyder det fra Natteravnene Rønne, der færdes blandt de unge i det bornholmske natteliv.

- Blandt vores målgruppe, som er de helt unge, er der sjældent vold. De unge er rigtig gode til at passe på hinanden, fortæller Tommy Skotte Corlin, der er formand for Natteravnene Rønne.

Natteravnene er en frivillig landsdækkende social organisation med lokalforeninger over hele landet. I Rønne går den lokale forenings medlemmer på gaden om natten i deres gule jakker med lommerne fyldte med bolcher og kondomer.

- Vi hører mange ting, når vi går på gaden. Mange af de unge har bare brug for en snak, og nogen vil bare have et kram. Bolcherne er en måde at komme i kontakt med dem på. Hvis man synes, noget er svært at tale om, kan det være nemmere at komme hen og bede om et bolche. Og så går snakken, fortæller Lars Rasmussen, der har været Natteravn i 18 år.

Natteravnene Rønne har gået på gaden siden 1999. Foreningen har lige nu 18 aktive frivillige, men de vil gerne have mange flere.

- Vi vil gerne være på gaden hver fredag-lørdag og til de store begivenheder på øen, siger Annette Kure, der er næstformand i Natteravnene Rønne.

For at være Natteravn skal man forpligte sig til at gå ud fire gange om året. Og alle er velkomne.

- Det vigtigste er, at man er glad og frisk og kan lide unge mennesker. Og kan lide at gå, for vi går rigtig mange skridt, griner Annette Kure.

- Det vigtigste er, at man er god til at lytte, understreger Tommy Skotte Corlin.

Hvis man er interesseret i at høre mere om at være Natteravn, eller gerne vil melde sig, kan man skrive til natteravneneronne@gmail.com eller ringe til formand Tommy Skotte Corlin på tlf. 23 10 20 53. ¨

I videoen ovenfor kan du høre Tommy, Annette og Lars fortælle, hvorfor de synes, det er helt fantastisk at være Natteravn.

Aktuelle programmer på Play