Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Politikerne ærgrer sig over varmestrid og varsling

Det undrer og ærgrer fire politikere, at der er varslet prisstigninger samtidig med, at RVV har en opsparing på 42 millioner kroner.
Det er ikke så kønt. Det er et sørgeligt forløb. Det ligner krig. Det er ærgerligt.

Sådan lyder det i dag fra fire gruppeformænd efter varmestriden mellem Rønne Vand og Varme og Bornholms Energi og Forsyning har ført til varslede prisstigninger. Det er særligt Rønne Vand og Varmes opsparing på 42 millioner kroner, der undrer.

- Firmaet (red. RVV) har jo faktisk en stor egenkapital, lyder det fra Morten Riis, gruppeformand for Enhedslisten og fortsætter:

- Som forbruger i Rønne ville jeg have svært ved at forstå, hvis man har så mange penge, at man stadig hæver prisen så meget.

Linda Kofoed Persson, gruppeformand for Dansk Folkeparti kalder det fuldstændigt unødigt:

- Det er helt galt.

Thomas Thors, gruppeformand for Socialdemokratiet kalder det uacceptabelt og mener, at forbrugerne er blevet taget som en form for gidsler i stridighederne.

Søren Schow, gruppeformand for Venstre er med på, at en prisstigning på knap 50 procent lyder af meget, men mener, at man skal holde den varslede pris op mod prisen for de seneste fire-fem år, hvor en almindelig prisstigning er udeblevet.

Alle fire gruppeformænd er dog enige om, at det bedste ville være, at de to virksomheder når til enighed hurtigst muligt, så forbrugerne kan gå fri af stridighederne.

Aktuelle programmer på Play