Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Overblik: Tallene i RVV og BEOF-sagen

Der er mange tal i luften, når det kommer til striden mellem Rønne Vand og Varme og Bornholms Energi og Forsyning. Her er et lille overblik med video.
Bornholms Energi og Forsyning (BEOF) har fastsat nye varmetakster fra næste år. Taksten bliver 111 kroner per gigajoule. Det er det, det koster at producere varme.

Derudover har BEOF også sendt en ekstra regning til Rønne Vand og Varme (RVV) på cirka 40 millioner kroner. Det svarer til 50 kroner per gigajoule, som ifølge BEOF er et tab, man har haft på at producere varme til Rønne de forgangne to år.

Den regning har RVV lagt oveni takststigningen fra BEOF, og man forventer, at det vil tage forbrugerne to år at betale regningen af.

BEOF og en række politikere foreslår, at RVV i stedet tømmer sparegrisen, hvor der lige nu ligger 42 millioner kroner, og betaler regningen kontant. Det kan dog ikke lade sig gøre, for i følge RVV, så skal de penge gemmes til, man på et tidspunkt finder ud af, hvordan en regning på ombygningen af BEOFs blok seks skal deles mellem de to selskaber.

Aktuelle programmer på Play