Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Kenny Olsen: LA eneste liberale parti i Danmark

Den tidligere bornholmske spidskandidat for Liberal Alliance ved både folketingsvalg og europaparlamentsvalg Kenny Olsen mener, at den lokale opbakning til LA er på sit højeste i fem år.
De tidligere Liberal Alliance-profiler Simon Emil Ammitzbøll-Bille og Christina Egelund har torsdag morgen offentliggjort, at det stifter et nyt parti med navnet Fremad. Men det får ikke de bornholmske Liberal Alliance-folk til at ryste i bukserne.

- Liberal Alliance er back on track. Den nye leder gør det supergodt, siger Kenny Olsen, som var partiets bornholmske spidskandidat ved både folketingsvalget og europaparlamentsvalget.

Han mener, at i opbakningen til Liberal Alliance er på sit højeste i fem år.

Christina Egelund og Simon Emil Ammitzbøll-Bille meldte sig ud af Liberal Alliance efter uenigheder i partiet.

- Det skal de være velkomne til. Jeg synes ikke, deres begrundelse for at forlade Liberal Alliance holder vand. Liberal Alliance er et mere liberalt projekt, end det har været i fem år.

Ved seneste folketingsvalg gik Liberal Alliance fra 13 mandater til 4 mandater.

- Der er selvfølgelig risiko for stemmespild, men sådan er demokratiet.

Efter folketingsvalget overtog Alex Vanopslagh formandsposten i Liberal Alliance.

Aktuelle programmer på Play