Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Lokal LA formand ikke overrasket over nyt parti

Tidligere Liberal Alliance profil (LA) Simon Emil Ammitzbøll-Bille har stiftet et nyt parti efter sin exit fra LA. Det overrasker ikke lokalformand på Bornholm.
Lokalformanden i Liberal Alliance Bornholm (LA), Carsten Grønning har i 14 dage vidst, at Simon Emil Ammitzbøll-Bille ville stifte et nyt parti. Derfor kommer det ikke som en overraskelse.

- Det er en ærgerlig sag, fordi Simon Emil er en dygtig politiker. Jeg ville gerne have set ham blive i LA, men sådan kunne det ikke være, siger Carsten Grønning.

Det nye parti skal hedde Fremad, og i følge Carsten Grønning kan der blive tale om små nuancer af forskelle mellem LA og Fremad.

Lokalformanden frygter ikke, at der ikke er plads til begge partier på en stemmeseddel, men han kan godt være bange for, at der bliver stemmespild.

Han har endnu ikke kendskab til, om nogle af de lokale LA-folk vil skifte til det nye parti, men det lader heller ikke til at bekymre Carsten Grønning meget.

- LA Bornholm har fået flere medlemmer siden Folketingsvalget 2019, og det er jo det, jeg må forholde mig til som lokalformand, siger Carsten Grønning.

Aktuelle programmer på Play