Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

DBU Bornholm satser på gammeldags indefodbold

Den danske opfindelse - indefodbold med bander og håndboldmål - vender for alvor tilbage på øen, og får i vinter sit eget Bornholmsmesterskab.
Efter nogle år med futsal i de bornholmske idrætshaller, så bliver der atter satset på den gode, gamle form for indefodbold i den kommende vinter.

DBU Bornholm oplyser, at 13 herrehold og syv kvindehold er tilmeldt vinterens BM i indefodbold. Der spilles to indledende stævner - 17. november i Nexø og 8. december i Klemensker - og så er der finalestævne i Aakirkeby 19. januar.

Futsal er den sydamerikanske form for indefodbold, hvor der spilles med en lidt mindre bold og uden bander. Men her på øen er der ikke blevet udviklet en futsal-kultur - og nu går DBU Bornholm retro, så at sige.

Indefodbold med bander og håndboldmål, blev opfundet af Knud Lundberg, den danske sportsjournalist, som også var landsholdsspiller i fodbold, håndbold og basketball!

Begge bornholmske klubber i Københavnsserien udendørs hos herrerne - Rønne Idræts Klub og Nexø Boldklub - er med til BM, og ligner på forhånd favoritter til at spille finale om Bornholmsmesterskabet.

Aktuelle programmer på Play