Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

En oktober uden færgeaflysninger

Det har været en god måned på vandet, hvis man skal tro Bornholmslinjens trafiktal for oktober måned. Der har ikke været aflysninger, og måneden har budt på flere passagerer.
Bornholmslinjen er klar med status over oktober måned.

Opgørelsen viser, at der ingen aflysninger har været hverken på Rønne-Ystad ruten eller Rønne-Køge ruten.

Der har i alt været 282 afgange på Rønne-Ystad overfarten og 18 ekstra afgange. I 93,3 procent af tilfældene er færgen ankommet rettidigt. I 4,3 procent af tilfældene har færgen været mellem 10 og 20 minutter forsinket.

34.223 personbiler har været med på færgerne i oktober. Det er 14,5 procent flere end sidste oktober. Der er en stigning i selve antallet af passagerer på 2,5 procent.


Køge rute 100 procent til tiden

Der har ingen aflysninger været med M/F Hammerhus på Rønne-Køge ruten i oktober. Derudover er færgen ankommet rettidigt hele måneden.

Også på Rønne-Køge ruten har der været i fremgang i antallet af personbiler. 20,4 procent flere personbiler har været med færgen i forhold til oktober sidste år.

Aktuelle programmer på Play