Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Rønne Havn vinder Årets Offentlige Bestyrelsespris

Havnen vinder prisen for at have udnyttet potentialet med at være installationshavn for vindmølleparker og for at have hævet bundlinjen til 20 mio. kroner.
Ved Årets Offentlige Bestyrelseskonference 2019 i Industriens Hus i København har Rønne Havn i dag modtaget Årets Offentlige Bestyrelsespris 2019.

Rønne Havn blev først valgt som "Best in Class" under kategorien infrastruktur/forsyning. Herefter fik Rønne Havn prisen som Årets Offentlige Bestyrelse foran to andre kandidater, Fredericia Teater og Niels Brock Gymnasium, som havde vundet "Best in Class" i henholdvis kultur og uddannelse.

Havnen modtager prisen for at have foretaget en stor strategisk satsning, hvor det er lykkedes at vende den geografiske placering fra ulempe til fordel, lyder det i en pressemeddelelse.

Begrundelsen lyder endvidere, at havnen har formået at udnytte potentialet i at være installationshavn for de vindmølleparker, der ligger rundt om Bornholm, samt andre væsentlige offshore-aktiviteter. Samtidig er det på år lykkedes at hæve bundlinjen fra 250.000 kroner til 20 mio. kroner.

- Det er en stor anerkendelse af bestyrelsen og ledelsen. Uden ledelsen kunne vi jo ikke udføre det arbejde, vi har gjort. Vi er selv stolte af, at vi er kommet så langt. Det betyder meget for Bornholm, det betyder meget for den udvikling, der kommer i de kommende år. Det at der er nogen udefra, der kommer og siger, at vi har gjort et godt stykke arbejde, det er rigtig dejligt, siger Thomas Thors, bestyrelsesformand for Rønne Havn.

I udvælgelsen til prisen, blev der også lagt vægt på, at Rønne Havn lever op til ”Anbefalinger for God Selskabsledelse”, fordi man har en kompetencebaseret tilgang til sammensætning af bestyrelsen og deres
løbende evaluering af bestyrelsens værdiskabelse.

Om prisen

Det er 8. gang prisen for Årets Offentlige Bestyrelse bliver uddelt. Med prisen ønsker parterne bag at fremme det gode, værdiskabende arbejde, der leveres af mange offentlige bestyrelser.

Der kåres tre ”Best in Class” vindere indenfor områderne kultur, uddannelse og infrastruktur/forsyning, af disse vindere kåres Årets Offentlige Bestyrelse.

Aktuelle programmer på Play