Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Venstre: Ærgerligt for kommunen

Venstres Søren Schow er lettet over, at der er kommet en afgørelse i den seneste voldgiftssag, men synes afgørelsen er ærgerlig for kommunen.
Rønne Vand og Varme vinder i voldgiftssagen over BOFA, og kommunen får derfor en regning på 1.859.000 kr.

Venstres Gruppeformand er først og fremmest lettet over, at sagen er afgjort.

- Det er godt, der er kommet klarhed over den tvist, der har været. Og at, der er kommet en tydelig afgørelse, så vi kan se, hvad vi skal gøre, når vi skal arbejde fremadrettet, siger Søren Schow.

Han ærgrer sig dog over, at BOFA, der er en afdeling i kommunen, og det kommunalt ejede selskab Bornholms Energi og Forsyning, har tabt to voldgiftssager.

- I de sager, der er kørt har Rønne Vand og Varme haft ret i deres afgørelser. Det er selvfølgelig ærgerligt for de kommunale selskaber, siger Søren Schow.

Søren Schow mener ikke, det er på tide, at kommunen ser indad og ser på, om de kan gøre tingene anderledes.

- Det er først og fremmest BOFA og BEOF, der skal sætte sig ned og sige, hvad er det her for noget?, siger Søren Schow.

Aktuelle programmer på Play