Næste udsendelse: 23:45 Fugleskolen (G)

TV i dag

 • 23:15Mellem os (G)
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Midtvejsvalg (G)
 • 01:10KV17 - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:50KV17 - Valgaften på TV 2/Bornholm kl. 01.30 - (G)
 • 02:50Helt i fisk - Gedder med levende agn (G)Helt i Fisk-drengene er taget til en privat sø på Nordbornholm. Her går rygtet om, at der er gedder, og at ingen fisker efter dem. Metoden er denne gang levende agn, som dog først skal fanges, før fiskeriet kan gå igang.
 • 03:20Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 03:45Vild Med Dyr - Bashira næsehorn (G)Ree Parks hunnæsehorn Bashira har indtil nu opholdt sig ved stalden og har kun mødt de to hannæsehorn på behørig afstand - men nu skal hun til at vænne sig til den store savanne. Se om det lykkes at lokke hende ud i det blå.
 • 04:15Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 04:30Nationalpark Thy (15:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Mikkel Pørksen (G)Mikkel Pørksen kom til øen efter længere tids sygdom i København. Der havde han ellers planer om at skabe sin egen virksomhed. På Bornholm endte han med sin familie i et hus på landet ved Olsker, og han føler sig i dag hjemme på øen. Mikkel Pørksen har i årevis været aktiv i Cirkus Stjerneskud i Allinge.

Direktør på turné: Bornholmske udfordringer luftes

Dansk Industris administrerende direktør lagde i dag vejen forbi Bornholm, og det gav flere bornholmske virksomheder mulighed for at tale om deres udfordringer.
Administrerende direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, er på danmarksturné. I dag gik turen til Bornholm for at besøge flere bornholmske virksomheder.

- Jeg er her for at møde de virksomheder, som driver deres forretning her på Bornholm, og som udvikler deres produkter her på øen, siger Lars Sandahl Sørensen.

Bornholm er det andet stop på direktørens danmarksturné.

- Bornholm gør jo rigtig mange spændende ting, og der er store ambitioner om at kunne drive forretning herfra. Det er også vanskeligt og udfordrende at drive forretning her fra Bornholm, på grund af logistik, forklarer Lars Sandahl Sørensen.

Og alle de udfordringer var i dag på dagsordenen, da turen gik forbi Beck Packs System og Victor Vask.

- De problemer, vi har, eller dem, vi møder i hverdagen, beder vi selvfølgelig ham om at tage med, siger Kenn Kjellberg, direktør i Victor Vask.

Hos Beck Packs System er man blandt andet udfordret i forhold til rekruttering.

- Vi har selvfølgelig drøftet arbejdsmarkedet generelt og de udfordringer, vi står overfor i forhold til rekruttering ikke bare på kort bane, men også på lang bane, forklarer administrerende direktør i Beck Pack Systems Peter Vesløv.

Virksomhederne tror på, at et besøg fra den øverste direktør i Dansk Industri kan gavne - selv et mindre sted som Bornholm.

- Jeg tror, det ændrer det, at vores direktør, Lars Sandahl Sørensen, får de input med hjem, som han har behov for, når han har samtaler med politikerne, siger Kenn Kjellberg.

Og det er Lars Sandahl Sørensen helt enig i.

- Der er nogle meget store danske dagsordener, som i høj grad er aktuelle for Bornholm også, siger Lars Sandahl Sørensen.

Dansk Industri repræsenterer 11.000 virksomheder i alle grene af Danmark.

Aktuelle programmer på Play