Næste udsendelse: 19:44 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 19:3019.30Nyheder
 • 19:44Vejret i morgen (G)
 • 19:45KulturkavalkadeKulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 21:15Vejret i morgen (G)
 • 21:20Drømmejobbet - Teknisk isolatørTeknisk hvad-for-noget? Theis Kulmbach var ét stort spørsmålstegn, da jobcenteret foreslog ham en uddannelse til teknisk isolatør. Han tog chancen og er i dag på rette hylde i et fag, der hverken er så ensformigt eller støvet, som mange tror.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Protestgruppe mod fjernvarme har stor tilslutning

På bare tre dage har flere end 1800 borgere meldt sig ind i protestgruppen mod de varslede stigende fjernvarmepriser i Rønne.
Onsdag varslede Rønne Vand og Varme en stigning på fjernvarmeprisen på omkring 48 procent. Torsdag lavede Søren Peter Jensen en protestgruppe imod stigningen på Facebook, og i dag har den flere end 1800 medlemmer.

- Det er simpelthen alle tiders. Vi er allerede tæt på det mål, som jeg havde sat mig i første omgang med et par tusinde medlemmer. Det er jo helt vildt, at det er sket så hurtigt, fortæller initiativtageren.

Søren Peter Jensen oprettede selv gruppen, fordi han var harm over udsigten til fra næste år at få en markant højere varmeregning ind ad døren, og det lader til, at adskillige er enige med ham.

- Nu er vi i gang med at prøve at organisere os en lille smule. Jeg har spurgt ud i gruppen, om nogen har lyst til at deltage i en arbejdsgruppe, så vi kan finde ud af, hvad der helt konkret skal ske, fortæller han.

Ifølge stifteren så er det nemlig vigtigt, at initiativet bliver til mere end blot tomme ord.

- Der skal noget handling til, så vi skal have sat gang i en online underskriftsindsamling, og der er blevet snakket om demonstrationer, men vi skal først og fremmest have samlet nogle mennesker, som kan organisere det hele, siger han.

Uanset hvad der sker, så har Søren Peter Jensen i hvert fald ikke tænkt sig at give op på sagen.

- Jeg har tænkt mig at holde fast i det, indtil vi bliver mere sikre på, hvad der kommer til at ske. Det kan jo være, det løser sig helt af sig selv, men det er i hvert fald vigtigt at holde fast i det, så det ikke bare glider ud i sandet, siger Søren Peter Jensen.

Aktuelle programmer på Play


I nat kl. 00 - 06 overskyet_nat 0.1 mm rain Fra sydvest 7 m/s
I morgen kl. 06 - 12 regnbyger_fuld_dag 0.6 mm rain Fra vest 8 m/s
I morgen kl. 12 - 18 halvskyet_dag 0 mm Fra vest 8 m/s
I morgen kl. 18 - 24 halvskyet_nat 0 mm Fra vest 6 m/s

Kulturprisen 2019

Se med 6. dec.
Hvem skal vinde TV 2/Bornholms Kulturpris 2019, og de 15.000 kroner, der følger med?