Næste udsendelse: 21:15 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 19:45KulturkavalkadeKulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 21:15Vejret i morgen (G)
 • 21:20Drømmejobbet - Teknisk isolatørTeknisk hvad-for-noget? Theis Kulmbach var ét stort spørsmålstegn, da jobcenteret foreslog ham en uddannelse til teknisk isolatør. Han tog chancen og er i dag på rette hylde i et fag, der hverken er så ensformigt eller støvet, som mange tror.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Hunde og ejere søges til gratis kursus

Vil du og din hund snuse til hundesporten agility? Så er det dig, vi søger, til gratis kursus i agility.
TV 2/Bornholm søger hunde og ejere til agility-hold for begyndere. Et nyt TV-program skal vise, hvad agility går ud på, hvad hundesport indebærer, samt vise den gode ånd i fællesskabet omkring hundene på Bornholm - og ikke mindst hvad de forskellige hunderacer har at byde på af temperament og kvaliteter.

Derfor søges alle typer hunde med deres ejere til et begynderhold i agility med instruktør Bettine Nordsejl fra Dansk Kennelklub.

"Agility er en spændende og fartfyldt hundesport, hvor hundene skal tage en række forhindringer korrekt og i den rette rækkefølge. Forhidringerne kan være spring, tunneler, slalom, hjul og vippe."

Holdet er gratis at deltage på, men man skal være indstillet på, at et kamerahold følger med på alle kursusgange, og man skal eventuelt lade sig interviewe af værten på programmet. TV 2/Bornholm stiller selv med en deltager + hund, der vil fungere som vært i programmerne.

Har du lyst til at være med, så skriv en mail til difa@tv2bornholm.dk med et par linjer om dig selv og din hund - jeres styrker og eventuelle udfordringer, så vi bedst muligt kan tilrettelægge kursusforløbet. Vi samler ansøgninger ind indtil 1. december, og deltagerne udvælges i samarbejde med kursets instruktør.

Hunden skal være fyldt 1 år, den skal være omgængelig med andre hunde, og den skal have den basale lydighed i orden og kunne arbejde sammen med sin fører.

Kurset foregår indendørs i DKKs hal Hønsehuset.
Tidspunkt: Torsdage kl 17-18 i perioden 16. januar - 5. marts.
Adresse: Hovedgårdsvejen 5, Nylars, 3720 Åkirkeby.

Aktuelle programmer på Play