Næste udsendelse: 21:15 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 19:45KulturkavalkadeKulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 21:15Vejret i morgen (G)
 • 21:20Drømmejobbet - Teknisk isolatørTeknisk hvad-for-noget? Theis Kulmbach var ét stort spørsmålstegn, da jobcenteret foreslog ham en uddannelse til teknisk isolatør. Han tog chancen og er i dag på rette hylde i et fag, der hverken er så ensformigt eller støvet, som mange tror.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Bornfiber fyrer hver anden medarbejder

Internet-leverandøren Bornfiber reducerer staben med op mod 25 stillinger. De fleste afdelinger bliver berørt.
Der bliver færre medarbejdere hos Bornfiber, der har hovedsæde i Hasle.

Selskabet meddeler, at man vil nedlægge op mod 25 stillinger.

Årsagen er, ifølge firmaet, at man nu er færdige med de planlagte anlægsopgaver med nedgravning af fiberkabler over det meste af Bornholm.

- Vi har nået en strategiske milepæl, hvor vi nu når ud til 22.000 bornholmske hjem. Det har været en stor anlægsopgave, og vi ser i den kommende tid frem til at koble endnu flere
kunder på BornFibers store net. Det betyder dog samtidig, at vi justerer bemandingen fremadrettet og kommer til at have fokus på kundeservice og it-relaterede medarbejdere i
højere grad nu end tidligere, siger Christian Holm Christensen, der er bestyrelsesformand i
BornFiber, i en pressemeddelelse.

Bornfiber forventer, at fyringerne vil ramme bredt i de fleste afdelinger og funktioner.

- Det er naturligvis vemodigt at skulle sige farvel til gode og værdsatte kolleger. Medarbejdernes situation ligger os meget på sinde, og vi gør vores bedste for at hjælpe de berørte medarbejdere videre. Derfor vil vi bl.a. også i dialog med andre virksomheder, der kunne tænkes at have
brug for at styrke deres organisationer, siger direktør Kristian Sørensen.

Ledelsen går nu i forhandling med medarbejderrepræsentanter, før den endelige plan lægger klar. Der er i dag lidt mere end 40 ansatte i Bornfiber. Efter fyringen bliver det tal altså halveret.

Aktuelle programmer på Play