Næste udsendelse: 21:15 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 19:45KulturkavalkadeKulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 21:15Vejret i morgen (G)
 • 21:20Drømmejobbet - Teknisk isolatørTeknisk hvad-for-noget? Theis Kulmbach var ét stort spørsmålstegn, da jobcenteret foreslog ham en uddannelse til teknisk isolatør. Han tog chancen og er i dag på rette hylde i et fag, der hverken er så ensformigt eller støvet, som mange tror.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
 • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
 • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
 • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
 • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Flere bud på brug af Landsstævnestadion

Ideen om et Game Energy Park på Landsstævnestadion ser ikke ud til at kunne realiseres. Derfor har nye brugere af stadion meldt sin interesse.
Bornholms Regionskommune har i mere end et år haft Landstævnestadion reserveret til projektet Game Park Energy. Den reservation har Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget onsdag besluttet at ophæve. Det har fået interesserede brugere til at melde deres interesse.

- Det ville være fantastisk. Banen er der allerede. Der er tilskuertribuner. Der er stadionlys. Det ville være perfekt. Vi ville være det mindste hold i Europa med den største bane, siger Nikolaj Gregersen, formand for Rønne Bears.

Rønne Bears var allerede i kontakt med Bornholms Regionskommune om at etablere sig på Landstævnestadion, inden arealet i september 2018 blev reserveret til Game Park Energy.

Stadion blev bygget, da Bornholm i 2002 var vært for DGIs Landsstævne - og netop DGI ser flere anvendelsesmuligheder.

- Man kunne lave det som et interessant område for øens dagplejere og børnehaver. Så man laver en aktivitetspark heroppe. Hvis man ville lidt mere, så kunne man også asfaltere yderbanen, som så kunne bruges til rulleskøjter eller løbebane, siger Karen-Margrethe Hansen Bager, direktør for DGI Bornholm.

Formanden for job-, udvikling og fritidsudvalget i Bornholms Regionskommune, Erik Lund Hansen, håber, at folk med gode ideer til brug af stadion henvender sig.

- Vi kan lave et fælles udendørs rum, hvor børnehaver og små børn, unge mennesker og ældre mennesker kan have en daglig gang, så man kan lave et fællesskab udendørs, siger Erik Lund Hansen.

Reservationen til Game Park Energy udløber formelt ved årsskiftet.

Aktuelle programmer på Play