Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:00Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:20Folkemødet - Afslutningen (G)
 • 01:00Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 02:02Næste uges tv (G)
 • 02:05Nationalpark Thy (22:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Stig Rasmussen (G)Bådfører ved Nexø Redningsstation Stig Rasmussen fortæller om bornholms redningsvæsen i nyeste tid
 • 03:25Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Aakirkeby, Kerteminde, Herning, Sønderborg, Nykøbing Falster og Boldrup.
 • 03:50Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:10Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem os kommer Hanne Poulsen i studiet og fortæller om sin nye bog "Smil på jobbet igen". Derudover skal vi blive klogere på autisme, når Autismeforeningen kommer på besøg.
 • 04:40Vild Med Dyr (G)I Vild Med Dyr er Anna Louise Tranæs Didriksen med ved træningen af den lille isbjørn Siku, der bare er tre måneder gammel. Nu skal Siku til at opdrages til det han er – nemlig en isbjørn.
 • 05:15Stafetten - Lulu Faber (G)Lulu Faber er født og opvokset på Bornholm. Hun har boet mange år i udlandet, hvor hun arbejdede som skuespiller. Lulu Faber startede i 2017 et kultursted op i Allinge.

DAT: Overvejer sponsorat efter varm SAS-velkomst

Folkemødets varme velkomst til SAS, som ønsker at flyve til Bornholm i ugen med Folkemøde, får DATs flydirektør til at overveje sit sponsorat til Folkemødet.
SAS ønsker at give DAT konkurrence på flyafgangene til Bornholm under Folkemødet 2019. SAS vil udbyde 5.000 billetter til de fire dage. Sådan lød meldingen i søndags og Foreningen Folkemødet bød initiativet velkomment af to årsager. Øget konkurrence og på grund af manglende lavpris-billetter fra DAT.

- Den kvittering har jeg bemærket, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT og fortsætter.

- Det får mig da helt klart til at overveje, om vi skal fortsætte som sponsor for Folkemødet. Vi sprang til sidste år, da man pludselig manglede en hovedsponsor i Færgen, men hvis det er takken, så skal jeg lige tænke mig om, før vi tegner en ny kontrakt for 2019.

Souschef for Foreningen Folkemødet, Jørgen H.K. Jepsen sagde i søndags til check-in.dk.

- Som jeg har oplevet det, er de billige billetter helt ude af markedet under Folkemødet. I år er billetpriserne til Bornholm generelt steget, og hvis de også får et hak opad under Folkemødet, så er det et problem. Det er folkemødegæsterne, der i sidste ende kommer til at betale en uforholdsmæssig høj pris, og det kan i sidste ende lukke Folkemødet, lød det fra Jørgen H.K. Jepsen.

DAT var hovedsponsor for Folkemødet 2018 sammen med Zibra Wireless.
Alle artikler

Udsendelser - folkemøde

Alle udsendelser