Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:00Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:20Folkemødet - Afslutningen (G)
 • 01:00Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 02:02Næste uges tv (G)
 • 02:05Nationalpark Thy (22:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Stig Rasmussen (G)Bådfører ved Nexø Redningsstation Stig Rasmussen fortæller om bornholms redningsvæsen i nyeste tid
 • 03:25Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Aakirkeby, Kerteminde, Herning, Sønderborg, Nykøbing Falster og Boldrup.
 • 03:50Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 04:10Mellem os (G)I torsdagens udgave af Mellem os kommer Hanne Poulsen i studiet og fortæller om sin nye bog "Smil på jobbet igen". Derudover skal vi blive klogere på autisme, når Autismeforeningen kommer på besøg.
 • 04:40Vild Med Dyr (G)I Vild Med Dyr er Anna Louise Tranæs Didriksen med ved træningen af den lille isbjørn Siku, der bare er tre måneder gammel. Nu skal Siku til at opdrages til det han er – nemlig en isbjørn.
 • 05:15Stafetten - Lulu Faber (G)Lulu Faber er født og opvokset på Bornholm. Hun har boet mange år i udlandet, hvor hun arbejdede som skuespiller. Lulu Faber startede i 2017 et kultursted op i Allinge.

Folkemødet får en ny scene

Når der bliver åbnet for Folkemødet 2019, så kan du opleve en ny scene på pladsen. Idrættens aktører får nemlig deres egen scene i år.
En række af de danske idrætsorganisationer er gået sammen om at skabe et nyt område til Folkemødet 2019. Området hedder Idrættens Scene, og ambitionen er at blive det mest levende område på Folkemødet.

- Det er jo fordi, det fylder så meget i vores hverdag. Derfor skal vi også alle sammen forstå, hvordan vi kan bruge idrætten, og politikerne skal tænke det ind i deres planer, når de udvikler Danmark, siger Jørgen HK Jepsen, produktions- og partnerchef hos Foreningen Folkemødet.

Scenen vil have både deltagere og publikum til at bevæge sig, og du kommer til at kunne finde den nye scene på Kæmpestranden. Der er endnu ikke lagt et program for området, men der er flere idéer til aktiviteter:

- Jeg tror, at vi vil opleve politikere, der enten vil sidde i en romaskine eller på en kondicykel, imens de skal debattere med nogle af idrættens folk. Der vil være nogle spændende aktiviteter. Vi har haft asylfodbold og andet, så mon ikke også de ting kommer ned og foregår på idrættens scene?, siger Jørgen HK Jepsen.

Områdets parter er indtil videre Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Firmaidrætsforbund, Team Danmark, Antidoping Danmark, Sport Event Denmark, Idrættens Analyseinstitut, Lokale og Anlægsfonden, TrygFonden og GAME. Men Foreningen Folkemødet regner med, at der kommer flere parter til, inden Folkemødets start den 13. juni.

DGI Bornholm glæder sig over det nye område, og de håber på, at det kan være med til at opfylde nogle af de mål, som blandt andet Danmarks Idrætsforbund og DGI har skabt i fællesskab i samarbejdet Bevæg dig for livet.

- I 2025 skal 50% af befolkningen ud og dyrke idræt i en forening, og 75% af befolkningen skal ud og dyrke idræt og motion. Så man kan sige, det er et ambitiøs mål, vi har, og nu laver vi et ekstra skud i samarbejde med de andre for at få nogle flere ud at dyrke idræt og motion, siger Ole Dreyer, der er formand for DGI Bornholm.

Idrættens Scene bliver bygget op som et stadion med tribuner, hvor der er plads til masser af bevægelse. Derudover vil der være et klubhus, hvor deltagerne kan møde hinanden og gæsterne på Folkemødet.
Alle artikler

Udsendelser - folkemøde

Alle udsendelser