Spidskandidat vil være i øjenhøjde med borgerne

Den nye bornholmske spidskandidat for Partiet Klaus Riskær Pedersen hedder Brian Schou Brandt, og han glæder sig til at starte sit politiske arbejde.
Den 34-årigen bornholmer har ingen politisk erfaring, men glæder sig til at komme i gang med sit arbejde som spidskandidat for Partiet Klaus Riskær Pedersen.

- Jeg har gjort mig mange overvejelser, vi kender alle sammen Klaus Riskær Pedersens historik, men jeg ser fremad og har ladet politikken råde i mit valg om at sige ja til at være spidskandidat på Bornholm, fortæller Brian Schou Brandt.

Før Brian Schou Brandt sagde ja til opgaven, har han været i København nogle gange for at mødes og tale med Klaus Riskær Pedersen.

- Vi har talt meget om min politiske rolle og vi er kommet frem til, at jeg overordnet skal kæmpe for nærsamfundet. Jeg skal helt ned i øjenhøjde med Bornholmerne og lytte til, hvad det er den enkelte borger godt vil have indflydelse på, fortæller Brian Schou Brandt.

Brian Schou Brandt fortsætter:

- Jeg har allerede nogle mærkesager jeg vil gå videre med, vi skal have nogle bedre pendlerordninger for de bornholmere der ikke arbejder på Bornholm og i forlængelse af det skal jeg kigge på nogle løsninger for at få mere fleksible åbningstider i daginstitutionerne, fortæller Brian Schou Brandt.

Planen er nu at Brian Schou Brandt skal ud til borgerne og gøre opmærksom på sig selv. Det vil han gøre ved at holde et borgermøde, hvor Klaus Riskær Pedersen også vil blive inviteret.

- Jeg opfordrer alle bornholmerne til at kontakte mig, jeg vil godt i dialog og i den grad være talerør for bornholmerne, slutter Brian Schou Brandt.