Mad & Mennesker 2019 er på gaden

Mulighederne for at gå på opdagelse i det bornholmske spisekammer er blevet endnu større, fremgår det af magasinet Mad & Mennesker
De senere år er Bornholm kommet på manges læber, ikke mindst i gastronomiske sammenhænge. Madkulturen i alle afskygninger har løftet øen ind i en helt ny tidsalder, hvor næsten alt kan lade sig gøre.

Der er masser af gode historier at fortælle og der er lige præcis det Gourmet Bornholm og Destination Bornholm gør i magasinet Mad & Mennesker, der nu er på gaden i 5. udgave, oplyser Destination Bornholm.

Magasinet fortæller nogle af hemmelighederne bag de mange succeser, og sætter fokus på personerne bag. Blandt emnerne i den nye udgave er sociale madfællesskaber.

I dag nyder vi ikke kun måltidet ved spisebordet men vi trækker gerne ud i naturen og nyder mad for eksempel over bål med unik udsigt. Samtidig lægger flere restauranter op til at vi nyder maden i fællesskab. Fokus er der også på de mange events og festivaler, der året igennem hylder de bornholmske råvarer. Økologi spiller også en stor rolle i fødevareudviklingen på Bornholm og dermed også i årets udgave af Mad & Mennesker. Kataloget indeholder endvidere ligesom sidste år en guide til Gourmet Bornholms medlemmer.

- Det er det en stor styrke, at vores medlemmer er en flot, integreret del af Mad & Mennesker. Medlemmernes virksomhedspræsentationer koblet med gode artikler, smukke billeder og aktuelle nyheder var et rigtigt samarbejde allerede sidste år, og vi glæder os over, at det udvikler sig i en god retning, siger Mikkel Bach-Jensen, der er sekretariatschef hos foreningen Gourmet Bornholm.

Magasinet er blevet til i et samarbejde mellem Destination Bornholm, Gourmet Bornholm og Magasinet Bornholm.