NB Bornholm vinder 3-0 over HB

Nød lærer NB Bornholm at spinde. Stukonis & co. får særdeles vigtig sejr hjemme i Nexø - og bevarer luften ned til bundholdene i Københavnsserien i fodbold.
NB Bornholm satte sig totalt på lørdagens kamp mod HB på SE Byg Arena i Nexø.

Allerede efter et par minutter scorede venstrefløjen Patrick Ambrosen til 1-0, på et fantastisk kanonskud med det gyldne venstreben.

Efter et kvarters spil var det så højrefløjen Martin Andersen, som scorede til 2-0 for de gule fra Nexø. Efter et indkast var Martin Andersen på pletten inde foran mål.

Før pausen var både centerforwarden Rasmus Kristensen og playmakeren Mathias Lund spillet helt fri inde foran mål - to mega-chancer, som ikke blev udnyttet - så 2-0 ved pausen.

HB skabte ikke en eneste reel målchance i de 15 graders solskin i Nexø - hvorimod den 18-årige debutant hos NB Bornholm, Pelle Christiansen, viste teknisk flot angrebsfodbold.

Pelle fik chancen fra 2. halvlegs start - og to gange driblede den unge 10er afsted og skabte to oplagte målchancer - først til Lukasz Mlynarski, og senere til Martin Andersen, som hamrede bolden på trekantsammenføjningen!

Midt i 2. halvleg var det så den polske højreback Marcin Mlynarski, som huggede bolden op på trekantsammenføjningen.

Den totale NB Bornholm-dominans sluttede til allersidst, da Viktor Petersens indlæg til forreste stolpe blev headet i netmaskerne af Rasmus Kristensen, til resultatet 3-0.

NB Bornholm har nu fem point ned til KB, på den tredjesidsteplads, som p.t. betyder nedrykning. Antallet af københavnske nedrykkere fra Danmarksserien spiller nemlig ind på, hvor mange hold som rykker ud af Københavnsserien.