FV19: Debutkandidat lun på mere politik

Brian Schou Brandt afviser ikke at fortsætte sit politiske arbejde, og han er åben for at gå ind i kommunalpolitik.
Valgkampen er ovre, og i løbet af dagen stemmer bornholmerne til folketingsvalget.

En af de nye kandidater til dette folketingsvalg har været Brian Schou Brandt fra Partiet Klaus Riskær Pedersen, der ikke udelukker at fortsætte i kommunalpolitik.

- Det kunne der måske godt være en stor chance for, siger Brian Schou Brandt.

- Det har været spændende og givet mig blod på tanden til at fortsætte videre med det politiske arbejde i fremtiden, fortæller han.

Brian Schou Brandt blev annonceret som spidskandidat hos Riskærs' parti på Bornholm den 1. april. Debuten i den politiske verden har da også taget hårdt på 34-årige-folketingskandidat.

- Det har været hårdt, og det har været en kamp at få styr på det hele. Der har været mange ting, man har skulle sætte sig ind i, lyder det.

Nærsamfund har været et af nøgleordene for Brian Schou Brandt, og derfor ser kandidaten fra Årsdale muligheder, hvis Partiet Klaus Riskær Pedersen overlever valget.

- Nu må vi se, hvordan det går partiet, og om det stadig eksisterer efter valget, hvis vi ikke kommer ind. Det håber jeg lidt, det gør, afslutter han.

Brian Schou Brandt håber, at hans resultat, når stemmerne er talt op, vil matche de procenter, som Partiet Klaus Riskær Pedersen får på landsplan.