FM19: Vandvejen er populær til Bornholm

Bornholmslinjen skriver i en pressemeddelelse, at næsten 40.000 mennesker har booket billet til og fra Bornholm i folkemødedagene.
Bornholmslinjen står for første gang for besejlingen til Folkemødet, som den også er hovedsponsor for i år og to år frem.

I en pressemeddelelse skriver Bornholmslinjen, at næsten 40.000 mennesker har booket en billet til Folkemødet og retur på ruterne Ystad-Rønne og Køge-Rønne. Ifølge Bornholmslinjen er det en stigning på 31 procent sammenlignet med Folkemødet 2018.

"Vi kan kun sammenligne årets bookinger med tallet for dem, som rent faktisk rejste til Folkemødet sidste år. Der vil jo naturligt være nogle, som ikke indløser deres billet, men det er stadig en ret voldsom stigning i interessen for Folkemødet", udtaler Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i pressemeddelelsen.

Bornholmslinjen har indsat flere færger og flere afgange før under og efter Folkemødet for at imødekomme den store lyst til at deltage i Folkemødet.

Samtidig er prisen for at komme til Bornholm faldet betragteligt. Ifølge Bornholmslinjen kostede det i 2018 i gennemsnit 1060 kroner at få sin bil og fem personer med færgen til Folkemødet - i år er den pris faldet med 30 procent til en forventet pris på 738 kroner.