Flere campingpladser melder udsolgt

Turismen på Bornholm går godt, i hvert fald hvis man spørger på campingpladserne, hvor man lige nu har travlt med at indlogere de mange turister.
På Sannes Familiecamping i Melsted sætter familien Nielsen fra Vestjylland deres telt op. Det er første gang familien camperer på øen, men turen har længe været planlagt.

- Vi bookede allerede turen i januar, fordi vi vidste der var rift om pladserne, så man skulle være hurtigt ude, siger Kenneth Nielsen.

Udover familien Nielsen tjekker godt 70 nye gæster ind på Sannes Familiecamping i dag, og det vil sige at campingpladsen er fuldt booket op, og det vil den være i næsten hele sæsonen.

- Sæsonen går rigtig godt. Vi har travlt og der er helt fyldt på campingpladsen, så vi skal absolut ikke klage, siger direktør for Sannes Familiecamping Allan Beyer.

På Møllers Dueodde Camping har man også travlt. Her kan man melde udsolgt i en længere periode end tidligere år, og det skyldes især en ting.

- Folk har været gode til at booke tidligt. Det er positivt at der kommer så mange gæster, for så finder de ud af, at de skal booke tidligt hvis de vil til Bornholm, siger Gitte Brandt Pedersen fra Møllers Dueodde Camping.

Efter familien Nielsen har fået sat teltet op, ser de frem til ferien på Bornholm.

- Vi håber på en masse dejligt vejr, og at få set en masse ting på Bornholm, og få nogle gode oplevelser sammen med vores børn, siger Kenneth Nielsen.