Mathilde Byder har fået endnu mere smag for musik

De fleste husker uden besvær Mathilde Byders flotte optræden i X-faktor. I dag optrådte hun under mere ydmyge forhold til Sandvig Musikfestival.
De pompøse liveshows i den bedste sendetid på TV 2 var i dag skiftet ud med Sandvig Musikfestivals mere ydmyge udendørscene.

Men for Aakirkeby-pigen Mathilde Byder, er det ligemeget om scenen er stor eller lille.

- Jeg synes, det er ret dejligt at skulle synge ude i naturen. Det er lidt noget andet. Og så synes jeg, det er meget ned på jorden, at folk har tæpper med. Det er virkelig hyggeligt, siger Mathilde Byder.

Siden hun sammen med pigegruppen Echo var med i X-Faktor på TV 2, er der sket en del for Mathilde Byder og de øvrige tre medlemmer.

- Tiden efter X-Faktor har budt på rigtig mange muligheder for mig og for pigerne i Echo. Vi har været ude at spille en del og haft det sjovt. Og så har det været vildt fedt at blive spurgt om at optræde til for eksempel det her (Sandvig Musikfestival, red.), siger Mathilde Byder.

Selvom Echo på det seneste ikke har optrådt så meget, fordi tre af medlemmerne lige skulle gøre deres 9. klasse færdig, så er planen at pigegruppen fortsætter med at optræde sammen.

Mathilde Byder selv håber i hvert fald på en eller anden form for musik-karriere:

- Jeg vil gerne nå frem til et liv, hvor jeg kan leve af musikken. Jeg behøver ikke nødvendigvis at blive den største musiker i hele Danmark, men bare jeg kan få lov at komme ud og få lov at spille for folk, siger Mathilde Byder.